Resultaten voor philips led lamp e14 dimbaar

 
philips led lamp e14 dimbaar
 
GAMMA Philips LED reflectorlamp E14 4W dimbaar warm wit kopen? Alle lampen.
De Philips LED reflectorlamp E14 4W warm wit LED-lamp geschikt voor een E14 fitting. De lamp heeft een puur en elegant ontwerp en een glad oppervlak met een hoogwaardige afwerking. De lamp is deels reflecterend, hierdoor wordt het licht gebundeld en ontstaat een geconcentreerde lichtbundel. De lamp is dimbaar, zo kunt u zelf de lichtsterkte bepalen.
Philips LED-lamp E14 6W 40W WarmGlow dimbaar kopen? LED lampen KARWEI.
De lamp heeft zelfs een mooie uitstraling als deze niet brand en is daarmee uitermate geschikt voor decoratieve verlichting. De lamp is daarnaast WarmGlow dimbaar, wat betekent dat hoe meer je het licht dimt hoe warmer licht je krijgt. Dat maakt deze lamp uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. Gebruik helder wit licht om mee te werken of te lezen en creëer s avonds de gewenste sfeer in huis door de lamp naar warm licht te dimmen. De lamp gaat uitzonderlijk lang mee verwachte levensduur van 20.000 uren en is zeer energiebesparend. Productsoort PHILIPS LED WGL E14 6W40W DIM.
E14 LED-Lampen dunne fitting Lampdirect.
We hebben 15, 25W en 40W vervangers. Als u uw huidige lampen dimt, let er dan op dat u kiest voor onze selectie dimbare Philips E14 LED lampen. Dimbare Philips E14 LED Lamp. Artikelen 1 tot 24 van 52 in totaal. Philips Classic LEDcandle E14 Dimbaar.
WarmGlow dimbare LED-verlichting Philips Lighting.
Populaire WarmGlow dimbare LED-lampen. LED Lamp dimbaar. LED Kogellamp dimbaar. In de spotlights. Bepaal zelf je sfeer met slechts 1 lamp en je bestaande schakelaar. Kies 1 van de 3 lichtinstellingen zonder dat je daarvoor een dimmer nodig hebt! Er is dus geen installatiewerk nodig! Ervaar Philips SceneSwitch.

Contacteer ons