Meer resultaten voor Lille

 
Lille
 
Lille krijgt wekelijkse markt op woensdag Lille Gazet van Antwerpen.
De markt vindt afwisselend plaats op het Kerkplein in Lille, op de parking van het Mollenhof in Poederlee, in de Wagemansstraat in Wechelderzande en aan de Singel in Gierle, zegt Kris Breugelmans CDV, schepen van Economie in Lille. We hebben reacties gekregen van 22 marktkramers en maken een analyse over een goede verdeling van onder meer voeding en kleding.
Startpagina Gemeente Lille.
Op 10 januari 2018 geeft kleuterleidster Ann Van Rooy haar volgende workshop rond het voorleesproject Aan de slag met prentenboeken in de bib van Lille. Film Lion op 18 januari 2018 in bib Lille om 13.30 uur en om 20.00 uur.
Rijsel Wikipedia.
De overheid nam het initiatief tot de oprichting van de Campus Lille I USTL, Campus Lille II en Campus Lille III: 110.000 studenten. Europees Doctoraalcollege aan de Universiteit Lille Nord de France. De oudste universiteit is de in 1875 opgerichte Université Catholique de Lille.
Lille Kerstmarkt.
Vakantiehuizen en appartementen. Restaurants in Lille. Restaurants rond Lille. Toeristische dienst van Lille. Hoe komt u er. Toeristische dienst van Lille Publiek. Midden in de winter straalt Lille van levensvreugde! De stad hult zich in haar feestgewaad om je in een sprookjesachtige sfeer te verwelkomen.
Kerstmarkt Rijsel / Lille 2017 Info, Data Openingstijden.
Je kan er ook proeven van streekspecialiteiten zoals waterzooi, verschillende stoofgerechten en Vieux Lille. Een heerlijke culinaire ervaring! De stad Lille lijkt wel te veranderen in een gezellig dorpje waar je naar hartelust kan genieten van de leuke spulletjes en lekkernijen.
Wandelroutes in Lille.
App voor Android en iPhone. Wandelen slapen in een. Zoeken met formulier kaart. Mijn logies aanmelden. Wandelroutes in Lille. Je vindt hier een overzicht aan wandelroutes in Lille. straal 10 km. straal 15 km. straal 20 km. straal 25 km.
Toeristische dienst van Lille Publiek.
De geschiedenis van Lille. Video van Lille. Rondleiding van Oude Lille. Rondleidingen van het Mtropole Europenne de Lille. Night life Evenementen. Bars Thee salon Discotheken. Vakantiehuizen en appartementen. Restaurants in Lille. Restaurants rond Lille. Toeristische dienst van Lille. Hoe komt u er.
Vieux-Lille Rijsel, Frankrijk Beoordelingen TripAdvisor.
Weekendje Lille in kerstsfeer. De moeite waard om een nachtje naar Lille te gaan, heel leuk oud centrum met leuke restaurants en heel veel winkels om lekker te shoppen. Met een bezoek aan de kerstmarkt en het reuzenrad is een bezoek compleet.

Contacteer ons