Meer resultaten voor Lyon

 
Lyon
 
Lyon toont Macron hoe het moet buitenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
4 De spectaculair opgeknapte wijk La Confluence, speerpunt van de nieuwe wind die door Lyon waait. GUIZIOU Franck / hemis.fr. De held in dit verhaal is Gérard Collomb 69, Macrons politieke vader en inspirator. Collomb werd halverwege de jaren negentig burgemeester van een arrondissement in Lyon.
De 10 beste musea in Lyon TripAdvisor.
Hotels die de beste waar voor je geld bieden in Lyon. Eco-hotels in Lyon. 5-sterren Hotels in Lyon. 4-sterren Hotels in Lyon. 3-sterren Hotels in Lyon. Lyon Hotels huisdieren toegestaan. Lyon Hotels met gratis parkeren. Lyon Hotels met een zwembad.
Lyon Wikipedia.
Daarnaast heeft Lyon een belangrijke vestiging van het farmaceutische bedrijf Aventis; het hoofdkantoor van een van de voorgangers van het bedrijf, Rhône-Poulenc, was al in Lyon gevestigd. Verder kent Lyon raffinaderijen en industrie. In 2005 beleefde Lyon een grote toedracht in de Franse economie.
De bezienswaardigheden van Lyon Take-A-Trip.
Lyon is een belangrijke stad voor alles wat culinair is in Frankrijk, en daarom is een plaats als de deze werkelijk onmisbaar. Meer over Halles de Lyon Paul Bocuse. Bekijk alle 20 bezienswaardigeden van Lyon. Nog een trip naar Lyon boeken?
Lyon Take-A-Trip.
Hoofdstad van de gastronomie. Bij de meeste toeristen is Lyon berucht om de monsterfiles die er elke zomer opnieuw staan. Op weg naar bestemmingen in Zuid-Frankrijk en Spanje beseffen veel toeristen niet dat het wondermooie Lyon best een bezoekje waard is.
Toerisme in Lyon 2017 Beoordelingen TripAdvisor.
Lyon staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO en de klinkerstraten van deze stad hebben een geschiedenis van 2000 jaar oud. Verken deze geschiedenis in Vieux Lyon een van de grootste Renaissance-buurten van Europa en de twee Romeinse amfitheaters van Lyon waar tegenwoordig nog steeds popconcerten worden gehouden.
6 activiteiten in Lyon Voyages-sncf.com.
6 activiteiten in Lyon. Bekijk onze 6 activiteiten die u niet mag missen tijdens uw bezoek aan Lyon fijne reis! Uit eten in een Bouchon.' Een verplicht nummer als u wilt genieten van de lokale gastronomie. Behalve de gerechten is ook de ambiance ongeëvenaard! De traboules' in Vieux Lyon.
Lyon Officiële website voor toerisme in Frankrijk.
Lyon 74000 Lyon fr. Lyon is een stad in het oosten van Frankrijk. Het ligt op de plaats waar de rivieren de Rhône en de Saône samenkomen. Lyon is een van de grootste steden van het land en kent een rijke historie.
Lyon Gids Toerisme Recreatie.
Vlakbij de hoofdstad van de regio Rhône-Alpes, het ideale startpunt voor een bezoek aan Lyon en de Beaujolaisstreek De camping Indigo Lyon ligt in Dardilly, vlakbij Lyon, in het departement Rhône. De camping Indigo Lyon is ideaal gelegen voor. Ligt in Lyon zelf.

Contacteer ons